ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ: Η πρόοδος στις ειρηνευτικές συνομιλίες για Ουκρανία θα κρίνει νέες κυρώσεις κατά Ρωσίας
Ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπεσέντ
(AP Photo/Evan Vucci)Την εξέλιξη των ειρηνευτικών συνομιλιών για την Ουκρανία έθεσε ως καθοριστικό παράγοντα για την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ.
Ο Μπέσεντ που συμμετείχε σε συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους και τον απεσταλμένο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, στο Μαϊάμι στις 31 Ιανουαρίου, δήλωσε ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά του σκιώδους στόλου της Ρωσίας.
«Θα δούμε πού θα καταλήξουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες» δήλωσε ο Μπέσεντ, τονίζοντας ότι οι κυρώσεις της κυβέρνησης Τραμπ κατά των ρωσικών πετρελαϊκών κολοσσών Rosneft και Lukoil συνέβαλαν στο να καθίσει η Ρωσία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Ίλιον: Οδηγός τραυμάτισε 27χρονο με κατσαβίδι μετά από καβγά στον δρόμο
13:44
Τι σηματοδοτεί το ναυτικό «μπλόκο» των ΗΠΑ στο Ιράν για την παγκόσμια οικονομία
13:32
Περισσότερα από 20 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη (vid)
13:14
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - «Ουρές» οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας
12:56