Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ταχύπλοο στον Ειρηνικό: Μετέφερε ναρκωτικά, λέει ο στρατός - Δύο νεκροί
Νέο βομβαρδισμό εξαπέλυσαν την Πέμπτη οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό εναντίον ταχύπλοου το οποίο, σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό μετέφερε ναρκωτικά. Από το πλήγμα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι.
«Στις 5 Φεβρουαρίου η Κοινή Ομάδα Εργασίας Southern Spear πραγματοποίησε μια θανατηφόρα επίθεση σε ένα σκάφος που λειτουργούσε από ορισμένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις. Οι πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι το σκάφος διέσχιζε γνωστές διαδρομές διακίνησης ναρκωτικών στον Ανατολικό Ειρηνικό και συμμετείχε σε επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών. Δύο ναρκοτρομοκράτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης. Δεν τραυματίστηκαν στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Με αυτό το νέο πλήγμα, που ανακοίνωσε το διοικητήριο για τη νότια Αμερική (SOUTHCOM, «νότια διοίκηση») οι νεκροί από αντίστοιχα πλήγματα φτάνουν τους 128 και σε 37 ανέρχονται τα σκάφη που έχουν καταστραφεί από τον Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για τον δεύτερο βομβαρδισμό που γίνεται γνωστό φέτος. Το πρώτο πλήγμα σημειώθηκε στις 23 Ιανουαρίου.
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει δώσει διαταγή να γίνουν πάνω από 30 επιχειρήσεις συνολικά, ουδέποτε παρουσίασε αποδείξεις πως σκάφη που μπήκαν στο στόχαστρο επιδίδονταν σε οποιοδήποτε λαθρεμπόριο.
Ο 89χρονος αμέσως μετά τον ΕΦΚΑ πυροβόλησε ακόμη τρία άτομα στη Λουκάρεως
11:33
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Βασιλίσσης Όλγας - Περιηγείται στα έργα ανάπλασης (pics)
11:30
«Chios Pass» και «Kythira Pass»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τα vouchers
11:25
Airbus και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επενδύουν στην άμυνα και στο διάστημα - Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
11:20