Τουλάχιστον έξι νεκροί από την κατάρρευση δύο κτηρίων στο Λίβανο
Διασώστες και κάτοικοι αναζητούν επιζώντες στα ερείπια ενός κτηρίου που κατέρρευσε στη βόρεια πόλη Τρίπολη του Λιβάνου
(AP Photo)Πάνω από έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν, όταν δύο εφαπτόμενα κτήρια κατάρρευσαν σήμερα στην Τρίπολη του Λιβάνου, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια, δήλωσε ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου.
Ο Αμπντέλ Χαμίντ Καρίμε, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, δεν είπε πόσοι μπορεί να είναι οι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια στη συνοικία Μπαμπ αλ-Ταμπανέχ της πόλης αυτής του βόρειου Λιβάνου.
Νωρίτερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας είχε δηλώσει πως τα κτίρια που κατέρρευσαν είχαν 22 ενοίκους.
Διασώστες και κάτοικοι έχουν μέχρι στιγμής βγάλει τρεις ανθρώπους ζωντανούς από τα ερείπια, μετέδωσε το λιβανικό Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Τραγωδία στην Ευρυτανία: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων - Νεκρός ο οδηγός
23:24
Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 0-1: Διπλό του τριφυλλιού μέσα στο «Καραϊσκάκης»
23:12
Πορτογαλία: Ο σοσιαλιστής υποψήφιος προηγείται του υποψηφίου της ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές
23:02
Νορβηγία: Παραιτήθηκε επιφανής πρέσβης λόγω της υπόθεσης Έπσταϊν
22:49