Τραγωδία στο Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν εξερράγη ένας αγωγός της πετρελαϊκής εταιρείας Pemex στην περιοχή του Ισθμού του Τεουαντεπέκ, στην Πολιτεία Οαχάκα του Μεξικού, όπως ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας Χ ο κυβερνήτης της, Σάλομον Χάρα.
Μέχρι στιγμής, η διοίκηση της Pemex δεν έχει προβεί σε επίσημη τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με τα αίτια του συμβάντος, παρά το γεγονός ότι της ζητήθηκε ενημέρωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισθμός του Τεουαντεπέκ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός στρατηγικού σχεδίου για τη σύνδεση του Jaltipan με τη Salina Cruz μέσω νέων αγωγών, ενώ η Pemex αντιμετωπίζει συχνά επικρίσεις για τα πρωτόκολλα ασφαλείας της, καθώς οι εκρήξεις λόγω παράνομων συνδέσεων ή πλημμελούς συντήρησης αποτελούν επαναλαμβανόμενο πρόβλημα.
SPONSORED
Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ: Δεν απαντάει για το 1,2 εκατ. κρατικού χρήματος στον κ. Ανδρουλάκη
19:41
Χριστοδουλίδης: «Ποτέ δεν θα δεχτούμε τη λύση δύο κρατών - Η Ελλάδα ο πιο συνεπής μας σύμμαχος»
19:30
Συμμορία εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις για φυσικοθεραπείες: 264.000 ευρώ ζημιά στον ΕΟΠΥΥ
19:25
Σταθεροποιούνται τα ποσοστά παχυσαρκίας - Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα
19:05