Το Μεξικό «δεν γνωρίζει τίποτα» για τα drones καρτέλ που παραβίασαν τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ
Η μεξικανική κυβέρνηση «δεν έχει καμία πληροφορία» για την παραβίαση του εναέριου χώρου των ΗΠΑ από μη επανδρωμένα αεροσκάφη που ανήκουν σε μεξικανικά καρτέλ των ναρκωτικών, όπως ισχυρίζεται η Ουάσιγκτον.
«Δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στα σύνορα», είπε η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή της είναι διατεθειμένη να μοιραστεί κάθε πληροφορία με τη γειτονική χώρα.
Η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας των πτήσεων (FAA) έκλεισε προσωρινά το διεθνές αεροδρόμιο του Ελ Πάσο, στο Τέξας, επικαλούμενη τη διείσδυση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ενός μη κατονομαζόμενου μεξικανικού καρτέλ. Στη συνέχεια όμως, αφού το Πεντάγωνο «έλαβε μέτρα» για την εξάλειψη του κινδύνου, το αεροδρόμιο επαναλειτούργησε.
Κοινωνικός τουρισμός: Από σήμερα οι αιτήσεις - Έως και 12 διανυκτερεύσεις σε δικαιούχους
04:00
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
03:00
Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Fuel Pass - Τα ποσά της επιδότησης
02:00ΑΣΕΠ 4Κ/2025: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 37 θέσεις στην ΕΥΑΘ
01:00