Το Μεξικό «δεν γνωρίζει τίποτα» για τα drones καρτέλ που παραβίασαν τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ
Η μεξικανική κυβέρνηση «δεν έχει καμία πληροφορία» για την παραβίαση του εναέριου χώρου των ΗΠΑ από μη επανδρωμένα αεροσκάφη που ανήκουν σε μεξικανικά καρτέλ των ναρκωτικών, όπως ισχυρίζεται η Ουάσιγκτον.
«Δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στα σύνορα», είπε η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή της είναι διατεθειμένη να μοιραστεί κάθε πληροφορία με τη γειτονική χώρα.
Η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας των πτήσεων (FAA) έκλεισε προσωρινά το διεθνές αεροδρόμιο του Ελ Πάσο, στο Τέξας, επικαλούμενη τη διείσδυση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ενός μη κατονομαζόμενου μεξικανικού καρτέλ. Στη συνέχεια όμως, αφού το Πεντάγωνο «έλαβε μέτρα» για την εξάλειψη του κινδύνου, το αεροδρόμιο επαναλειτούργησε.
SPONSORED
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Φωτόπουλος
10:04
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Νευροακτινολογία
10:00
Κως: Τουρίστας αποζημιώθηκε επειδή δεν έβρισκε ελεύθερη ξαπλώστρα σε πισίνα ξενοδοχείου
09:54
Νεογέννητο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ξάνθη (vid)
09:52