ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυριάρης παπαγάλος παραλίγο να στείλει τον ιδιοκτήτη του στη φυλακή

Μαρτυριάρης παπαγάλος παραλίγο να στείλει τον ιδιοκτήτη του στη φυλακή
REUTERS/Guillermo Granja

Ένας ομιλητικός παπαγάλος παραλίγο να στείλει φυλακή τον άπιστο ιδιοκτήτη του. Παράξενο και όμως αληθινό.

Ένας άνδρας στο Κουβέιτ απατούσε την γυναίκα του με την υπηρέτρια του σπιτιού. Η κυρία υποπτευόταν ότι κάτι γινόταν πίσω από την πλάτη της, αλλά δεν είχε τις αποδείξεις.

Μια μέρα ο παπαγάλος άρχισε να λέει γλυκόλογα. Η κυρία του σπιτιού είχε πολύ καιρό να ακούσει τέτοιες εξομολογήσεις από τον σύζυγό της και αμέσως κατάλαβε την απάτη.

Με μάρτυρα τον παπαγάλο κατέφυγε στις Αρχές. Στο Κουβέιτ η μοιχεία είναι ποινικό αδίκημα και επιφέρει ποινή φυλάκισης ή καταναγκαστικά έργα.

Δυστυχώς για την απατημένη σύζυγο ο παπαγάλος δεν θεωρήθηκε έμπιστος μάρτυρας καθώς θα μπορούσε να ακούσει την συνομιλία στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Ο παπαγάλος έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο δικαστήριο και παρά την μαρτυρία της απατημένης που μίλησε για τις υποψίες της, αλλά και την παράξενη συμπεριφορά του άντρα της όταν γύριζε στο σπίτι νωρίς, η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι.

Το 2006 υπήρξε ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό με τον παπαγάλο να φωνάζει «Σε αγαπάω Γκάρι» μπροστά στον άναυδο σύντροφο της Σούζι, τον Κρις.

Η παράξενη ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων πτηνών θα προσέχουν διπλά τι λένε κοντά τους.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ