ΚΟΣΜΟΣ

Η selfie που στέλνει τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο εδώλιο (pics)

Η selfie που στέλνει τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο εδώλιο (pics)
REUTERS/Peter Nicholls

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έδωσε το καλό παράδειγμα και ψήφισε για τις αμερικάνικες εκλογές του 2016. Ο ποπ σταρ εμφανίστηκε στην πόλη του στο Τένεσι και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Οι εκλογές είναι στις 8 Νοεμβρίου, όμως σε ορισμένες πολιτείες δίνεται η δυνατότητα της πρόωρης ψήφου.

Απλός και λιτός ο τραγουδιστής μπήκε στο εκλογικό κέντρο τη Δευτέρα και απαθανάτισε τη στιγμή της ψήφου με την πατροπαράδοτη πλέον selfie.

«Γεια σας! Ναι εσείς! Ταξίδεψα από το Λος Άντζελες στο Μέμφις για να ψηφίσω (#rockthevote)!! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καλοί μου άνθρωποι!», έγραψε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης ψήφου και στην πόλη σας. Αν όχι, τότε στις 8 Νοεμβρίου! Επιλέξτε να ακουστείτε!».

timberlake

Η Σούζαν Τζόουνς, υποψήφια για την σχολική επιτροπή, όπου ψήφισε ο Τίμπερλεϊκ, ήταν μια από τους πολλούς που έβγαλε φωτογραφία μαζί του.

«Μόλις μπήκε στο κτήριο ξεκίνησαν να τον βγάζουν φωτογραφίες καθώς ήταν πράγματι εκείνος», είπε η Τζόουνς στη εφημερίδα The Commercial Appeal.

«Του είπα ‘ξέρω ότι το έχεις ήδη κάνει πολλές φορές, αλλά θα εκτιμούσα μια φωτογραφία μαζί σου’. Κάποιος θα την έβγαζε για μένα αλλά μου είπε ‘Όχι, μπορώ να το κάνω εγώ. Έχω χέρια γορίλλα, το κάνω συχνά’».

Με τα ίδια χέρια «γορίλλα» ο τραγουδιστής έβγαλε και την selfie του. Αυτό που δεν προέβλεψε βέβαια είναι οι μπελάδες που θα τον έβρισκαν από αυτή τη φωτογραφία.

Με νόμο του κυβερνήτη του Τένεσι, Μπιλ Χάσλαμ, έχουν απαγορευτεί οι φωτογραφίες και τα βίντεο εντός των εκλογικών κέντρων. Τα κινητά επιτρέπονται για την βοήθεια των εκλογέων, όμως οτιδήποτε αποτυπώνει την διαδικασία θεωρείται παράνομο.

Σε δηλώσεις στο CNN το γραφείο της περιφερειακής εισαγγελίας είπε πως η υπόθεση του Τίμπερλεϊκ είναι «υπό εξέταση».

«Η λήψη φωτογραφιών μέσα σε εκλογικό κέντρο είναι πλημμέλημα και τιμωρείται με φυλάκιση 30 ημερών και πρόστιμο 50 δολαρίων στο Τένεσι».

Να σημειωθεί πως η ανάρτηση έχει αφαιρεθεί από τον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο instagram μετά το πρόβλημα που προέκυψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ