Ισπανία: Πέντε οι νεκροί από πυρκαγιά σε αποθήκη στην Καταλονία
Φωτογραφία Αρχείου - Πυροσβέστες επιχειρούν σε πυρκαγιά στην Ισπανία
(AP Photo/Lalo R. Villar)Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στη βορειοανατολική ισπανική περιφέρεια της Καταλονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, το οποίο επικαλείται πηγές στην πυροσβεστική υπηρεσία, οι αρχές πιστεύουν πως όλοι οι νεκροί ήταν νέοι άνθρωποι και μερικοί μπορεί να ήταν ανήλικοι.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη του πενταώροφου κτιρίου στο Μανγέου, μια πόλη 21.000 κατοίκών στην περιοχή Οσόνα βόρεια της Βαρκελώνης, ανέφεραν σε ανακοίνωση οι πυροσβέστες.
Δεν μπόρεσαν να διαφύγουν
Για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, τα θύματα δεν μπόρεσαν να διαφύγουν από την αποθήκη, πρόσθεσαν. Η καταλανική αστυνομία άρχισε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Η αναγνώριση των θυμάτων επρόκειτο να ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, καθώς μερικά από τα πτώματα είναι απανθρακωμένα.
Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον
11:50
Νέα εποχή για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες - Η σημασία του deal Chevron - Helleniq Energy
11:45
Πάτρα: 48χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε θαμώνα καφενείου
11:43
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Αφιέρωμα στον Περικλή Κούκο «Αναδρομές»
11:32