Νέα ρωσική επίθεση σε ενεργειακές υποδομές - Νεκροί τρεις εργαζομένοι σε θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο
Ρώσοι στρατιώτες με drone
Russian Defense Ministry Press Service via APΡωσικό πλήγμα με drone στοίχισε σήμερα τη ζωή σε τρεις εργαζομένους σε θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο στο Σλοβιάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το Κίεβο, ύστερα από μία ακόμα νύχτα ρωσικών βομβαρδισμών σε ενεργειακές υποδομές της χώρας.
«Το πρωί, ρωσικό drone επιτέθηκε σε όχημα που μετέφερε εργαζομένους του θερμοηλεκτρικού εργοστασίου του Σλοβιάνσκ», μιας πόλης στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, όπως ανακοίνωσε ο Ουκρανός υφυπουργός Ενέργειας Αρτέμ Νεκράσοφ.
«Δυστυχώς, τρεις εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι πραγματοποίησε «μαζικό πλήγμα» κατά στρατιωτικοβιομηχανικών και ενεργειακών εγκαταστάσεων της Ουκρανίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, την ώρα που οι δύο χώρες ετοιμάζονταν να επαναλάβουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη.
Ελεύθερος με όρους ο 50χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από τουρίστρια στα Μάλια Κρήτης
09:20
O Τραμπ απονέμει χάρη σε 11 καταδικασθέντες για παραβιάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
09:10
Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με αποκλειστικά ρομποτικό προσωπικό θα ανοίξει το 2027
09:00
R. Terzi (Google): Το AI δεν αντικαθιστά τη δημοσιογραφία, αλλά το πώς λειτουργούν τα media
08:53