Νεκρός ισραηλινός στρατιώτης στη Λωρίδα της Γάζας - Πιθανό να σκοτώθηκε από φίλια πυρά
Η πόλη της Γάζας
(AP Photo/Abdel Kareem Hana)Ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε σήμερα εν ώρα μάχης στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, πιθανόν από «φίλια πυρά», σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
«Ο επιλοχίας Οφρί Γιαφέ, στρατιώτης της μονάδας αναγνώρισης των αλεξιπτωτιστών, ηλικίας 21 ετών και με καταγωγή από τη ΧαΓιογκέβ έπεσε νεκρός εν ώρα μάχης στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός.
Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του
Ο στρατιώτης «είναι πιθανό να σκοτώθηκε από φίλια πυρά», επεσήμανε στρατιωτική πηγή στο AFP, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Οι συνθήκες θανάτου του «ερευνώνται», πρόσθεσε.
Ο θάνατος του Οφρί Γιαφέ ανεβάζει σε πέντε τον αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί από τις 10 Οκτωβρίου, οπότε τέθηκε σε ισχύ εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Γάζα.
Τσίπρας για στεγαστικό: Κοινωνική κατοικία, περιορισμός του Airbnb, δημόσιος φορέας για τα δάνεια
16:14
Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ με Σύγχρονη Δικτυακή Υποδομή
16:06
Ωνάσειο Νοσοκομείο: Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα εξειδικευμένης υποστήριξης καρδιάς-πνευμόνων
16:01
Τέρας ψυχραιμίας άνδρας στις ΗΠΑ: Βρήκε αρκούδα στο φορτηγάκι του και κατάφερε να τη διώξει
15:55