Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ έχουν πολλούς λόγους για να δικαιολογήσουν μια επίθεση στο Ιράν
H εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ
AP Photo/Alex BrandonΟι ΗΠΑ έχουν πολλούς λόγους για να δικαιολογήσουν μια επίθεση στο Ιράν, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι η Τεχεράνη θα ήταν σοφό να καταλήξει σε συμφωνία για να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκρουση, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λίβιτ.
Η ίδια σημείωσε πως κατεγράφη μικρή πρόοδος στις συνομιλίες με το Ιράν.
«Οι Ιρανοί αναμένεται να μας απαντήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες δύο εβδομάδες, επομένως ο πρόεδρος θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης», πρόσθεσε η Λέβιτ.
«Ο πρόεδρος ήταν πολύ σαφής σε σχέση με το Ιράν και οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο ότι η διπλωματία είναι πάντα η πρώτη του επιλογή και ότι το Ιράν θα ήταν πολύ σοφό να καταλήξει σε μια συμφωνία», ανέφερε χωρίς ωστόσο να δώσει καταληκτική ημερομηνία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιρανός ΥΠΕΞ: Πλαίσιο διαπραγμάτευσης για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ επεξεργάζεται η Τεχεράνη
Ιραν: Πυρκαγιά στην Τεχεράνη και εκρήξεις στην πόλη Σιράζ
«Οι ΗΠΑ θα εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο», είπε ο υπουργός Ενέργειας της Αμερικής
Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Ψάρι Μεσσηνίας: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
15:58
Κικίλιας για δολοφονία Φύσσα: Καμιά ανοχή στο φασισμό, στο μίσος, στην πολιτική βία
15:55
Ποινική δίωξη στη θεία του Τσιτσιπά για την επίθεση των σκύλων στη Βάρη
15:49
Συνεργασία PRODEA Investments, Invel Real Estate, LGT Capital Partners για πλατφόρμα logistics
15:40