Αυστρία: Στους πέντε ανήλθαν οι νεκροί εξαιτίας χιονοστιβάδων την Παρασκευή
Ορειβάτες σε βουνό στην Αυστρία μετά από χιονοστιβάδα (Φωτογραφία αρχείου)
APΣτους πέντε νεκρούς ανέρχεται ο μέχρι στιγμής απολογισμός των χιονοστιβάδων που σημειώθηκαν χθες, Παρασκευή (20/2), στην Αυστρία, καθώς ένας εκ των τραυματιών κατέληξε σε νοσοκομείο που είχε διακομιστεί.
Δύο άνθρωποι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα και βρέθηκαν αργότερα νεκροί στο χιονοδρομικό κέντρο Ζανκτ Άντον αμ Άρλμπεργκ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Τιρόλου. Από τους τρεις τραυματίες που διασώθηκαν, ένας κατέληξε το βράδυ σε νοσοκομείο. Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τις υπηκοότητες ή τις ηλικίες των θυμάτων.
Στο Κλούστερλε του κρατιδίου Φόραρλμπεργκ, ένας 39χρονος Ελβετός βρήκε τον θάνατο ενώ έκανε σνόουμπορντ μαζί με έναν 47χρονο Γερμανό. Παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα σε απόσταση 250 μέτρων και θάφτηκε στο χιόνι. Ο 47χρονος δεν τραυματίστηκε.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ένας 42χρονος Γερμανός είχε χάσει τη ζωή του εξαιτίας χιονοστιβάδας στο Νάουντερς του Τιρόλου. Ο 42χρονος έκανε σκι εκτός πίστας μαζί με τον 16χρονο γιο του, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, ανακοίνωσε η αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
Αυστρία: Στο σκοτάδι 30.000 νοικοκυριά λόγω χιονιά - Προβλήματα σε 230 πτήσεις
Αυστρία: Τρεις νεκροί εξαιτίας χιονοστιβάδων
Καταδίωξη ανοιχτά της Λέρου για σκάφος που μετέφερε μετανάστες: Συνελήφθη 27χρονος διακινητής
10:54
Πωλείται η άμαξα που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
10:51
Το APT των Bruno Mars και Rose ανακηρύχθηκε το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις το 2025
10:43
'Εξοδος Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια - Σχεδόν 10.000 επιβάτες έφυγαν χθες από Πειραιά
10:35