ΚΟΣΜΟΣ

Εκατομμυριούχος ποζάρει δίπλα σε νεκρά ζώα και εξοργίζει τον πλανήτη (pics)

Εκατομμυριούχος ποζάρει δίπλα σε νεκρά ζώα και εξοργίζει τον πλανήτη (pics)
Twitter/@MucamaGarfunkel

Ο πλούτος του ανθρώπου δεν εξασφαλίζει απαραίτητα και την ύπαρξη αρετών όπως η ανθρωπιά, η φιλοζωία και ο σεβασμός της ζωής όλων των πλασμάτων της γης.

Ο εκατομμυριούχος Ματίας Γκαρφούνκελ και το μοντέλο σύντροφός του είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα των παραπάνω. Το ζεύγος, 42 και 33 ετών αντίστοιχα, βρέθηκε στη δίνη ενός τεραστίων διαστάσεων σκανδάλου στην Αργεντινή.

Ένας ανώνυμος λογαριασμός στο twitter υπό το όνομα «Mucamas de Garfunkel» (Υπηρέτριες του Garfunkel) πόσταρε φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον εκατομμυριούχο, που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια διακοπών του στην Αφρική το 2011.Το ζευγάρι ποζάρει όλο καμάρι δίπλα σε νεκρά ζώα, που κατά πάσα πιθανότητα έχει σκοτώσει.

gar3

Ο λογαριασμός έχει ποστάρει τουλάχιστον επτά φωτογραφίες, που το λιγότερο που προκαλούν είναι ανατριχίλα. Χαμογελούν ενώ κρατούν το νεκρό σαρκίο ενός λιονταριού, ποδοπατούν κροκοδείλους, καπνίζουν πάνω από το πτώμα ενός ρινόκερου και προκλητικά κρατούν τα όπλα τους, ως δείγμα υπεροχής πάνω στα άψυχα ζώα.

Η Αργεντινή αντέδρασε έντονα σε αυτές τις φρικτές εικόνες. Η παρουσιάστρια Λούρδες Σάντσες έγραψε στο twitter της: «Νιώθω τόσο άσχημα να βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους δίπλα σε ζώα που έχουν σκοτώσει. Λύπη και αγανάκτηση».

gar1

Το μοντέλο και σχεδιάστρια Καντελάρια Τινέλι με την σειρά της τουίταρε: «Μπράβο τους. Το κουβανέζικο πούρο δίνει ένα έξτρα τάτς. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Ο Κλαούντιο Ριγκόλι, παρουσιαστής, έγραψε: «Garfunkel και Vannucci: πολλά λεφτά και λίγο μυαλό. Σκοτώνουν ζώα σε σαφάρι για πλάκα».

Το ζευγάρι αρνήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις, αλλά ο εκατομμυριούχος έκανε δύο μηνύσεις για την διαρροή των φωτογραφιών. Αρχικά κατηγόρησε το υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού του ότι έκλεψε τις φωτογραφίες και τις πόσταρε online.

Αργότερα ζήτησε από τις αρχές να διερευνήσουν έναν συγγενή του, που έχει παρελθόν στο χάκινγκ.

gar5

Ο Ματίας Γκαρφούνκελ ήταν αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στη χώρα πριν από την δημοσίευση των φωτογραφιών, ενώ απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη επί της προεδρίας της Κριστίνα Φερνάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του έχει συνδεθεί και με το Panama Papers.

gar
gar2
gar6
gar4

πηγή φωτογραφιών: ‏Twitter/@MucamaGarfunkel

ΔΗΜΟΦΙΛΗ