Σεισμός Ιταλία: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών
Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη διευκρινίζει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των τραυματιών του χθεσινοβραδινού σεισμού που έπληξε την κεντρική Ιταλία.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά στους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην κωμόπολη, κυρίως, του Καμερίνο, και επιθυμούν να επιστρέψουν, προσωρινά στην Ελλάδα. Στη σχετική ανάρτηση της πρεσβείας στο Facebook τονίζεται το εξής:
«Ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες στις πληγείσες περιοχές, οι οποίοι πρέπει να ταξιδέψουν αλλά δεν έχουν στην κατοχή τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα λόγω αδυναμίας πρόσβασης στις οικίες τους, ότι μπορούν να προβούν σε μία απλή δήλωση στην Αστυνομική Αρχή της περιοχής τους. Το Επίτιμο Ελληνικό Προξενείο στην Ανκόνα είναι ενήμερο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο Επίτιμο Προξενείο στην Ανκόνα, τηλ. +39 071 2074567, Fax: +39 071 2074567, e-mail: grhoncon.anc@mfa.gr».
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21