Σεισμός Ιταλία: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών
Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη διευκρινίζει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των τραυματιών του χθεσινοβραδινού σεισμού που έπληξε την κεντρική Ιταλία.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά στους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην κωμόπολη, κυρίως, του Καμερίνο, και επιθυμούν να επιστρέψουν, προσωρινά στην Ελλάδα. Στη σχετική ανάρτηση της πρεσβείας στο Facebook τονίζεται το εξής:
«Ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες στις πληγείσες περιοχές, οι οποίοι πρέπει να ταξιδέψουν αλλά δεν έχουν στην κατοχή τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα λόγω αδυναμίας πρόσβασης στις οικίες τους, ότι μπορούν να προβούν σε μία απλή δήλωση στην Αστυνομική Αρχή της περιοχής τους. Το Επίτιμο Ελληνικό Προξενείο στην Ανκόνα είναι ενήμερο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο Επίτιμο Προξενείο στην Ανκόνα, τηλ. +39 071 2074567, Fax: +39 071 2074567, e-mail: grhoncon.anc@mfa.gr».
Λάμψη στη γιορτή για τα 100 χρόνια ΕΠΟ: Ο πρόεδρος της UEFA και η «χρυσή» Εθνική του Euro 2004
23:27
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην Εύβοια
23:15
Δίωξη του υπουργού Άμυνας για τον πόλεμο στο Ιράν ζητά βουλευτής των Ρεπουμπλικανών
23:03
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο - Στα 2,2 δισ. ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα
23:01