Βρετανία: Αβάσιμος ο ισχυρισμός της Ρωσίας για τα πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία
Βρετανικό κοινοβούλιο
(AP Photo/Francisco Seco)«Δεν έχει ίχνος αλήθειας» ο ισχυρισμός της Ρωσίας ότι η Ουκρανία επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο με τη βοήθεια της Βρετανίας και της Γαλλίας, ανέφερε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε σήμερα πως είναι αβάσιμος ο ισχυρισμός της Ρωσίας ότι η Ουκρανία επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο με τη βοήθεια της Βρετανίας και της Γαλλίας.
«Αυτή είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια του (προέδρου της Ρωσίας) Βλαντίμιρ Πούτιν να στρέψει την προσοχή μακριά από τις ειδεχθείς πράξεις του στην Ουκρανία», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Δεν έχει ίχνος αλήθειας».
Νωρίτερα σήμερα, η ρωσική υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) ισχυρίστηκε πως η Βρετανία και η Γαλλία σχεδιάζουν να προμηθεύσουν κρυφά την Ουκρανία με τεχνολογία πυρηνικών όπλων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρηνική βόμβα ετοιμάζονται να δώσουν στην Ουκρανία Γαλλία και Βρετανία λέει η Ρωσία
Πούτιν κατά Κιέβου: Θέλει να τορπιλίσει την ειρηνευτική διαδικασία - Τι είπε για τα πυρηνικά όπλα
Το Λονδίνο ανακοινώνει μια μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Μόσχας - Τι περιλαμβάνουν
22:23
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2.300.000 εκατ. ευρώ
22:12
Ένοχος γνωστός τραγουδιστής για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του
22:04
Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος πέντε μηνών με μηνιγγίτιδα - «Ύπουλο μικρόβιο, πρέπει να περιμένουμε»
21:52