Η τρομακτική πρόσκρουση base jumper πάνω σε δέντρο στο Σαμονί (vid)
Όσο έμπειρος base jumper κι αν είσαι, πάντα υπάρχει κίνδυνος η «πτήση» σου να πάει στραβά και να τραυματιστείς. Αυτό το γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι ο Έρικ Ντοσάντος, από το Σαν Ντιέγο των ΗΠΑ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρεί εαυτόν τυχερό που γλίτωσε μόνο με κατάγματα, όταν η πτήση του με wingsuit σε πλαγιά του Chamonix μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Ο 30χρονος Ντοσάντος, δήλωσε στην ιστοσελίδα Top Gun Base ότι «όλα πήγαιναν καλά μέχρι πέντε δευτερόλεπτα πριν συμβεί ό,τι συνέβη. Τότε κατάλαβα ότι είχα πέσει πολύ χαμηλά και ότι τα δέντρα ήταν πολύ κοντά μου πλέον».
Ο τυχερός στην ατυχία του Ντοσάντος έμεινε για περίπου 3 ώρες αναίσθητος μέχρι που εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο χιονοδρομικό κέντρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα σε όλο του το σώμα, αλλά ζωντανός.
Στις ΗΠΑ ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ για τη σύνοδο της G20
09:25
Υπόθεση «Χωριάτικο»: Στη φυλακή και ο Ρίζος Ρίζος, ο γνωστός πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ
09:14
Κ. Χατζηδάκης: Θα προχωρήσουμε το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
09:13
Τραγωδία στην Ισπανία: Ανθρώπινο λάθος ή κενά ασφαλείας; Τα 23 λεπτά πριν τη σύγκρουση και η εντολή
09:12