Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ομάν, Σαΐντ Μπαντρ μπιν Χαμάντ Αλ Μπουσαΐντι, συναντάται με τον ειδικό απεσταλμένο του Λευκού Οίκου, Στιβ Γουίτκοφ, και τον Τζάρεντ Κούσνερ, στο πλαίσιο ενός νέου γύρου έμμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, στη Γενεύη.
Foreign Ministry of OmanΟλοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ στη Γενεύη, με τον υπουργό Εξωτερικών του Ομάν να αναφέρει πως καταγράφηκε «σημαντική πρόοδος».
Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν σύντομα, αφού οι αντιπροσωπείες επιστρέψουν στις πρωτεύουσες των χωρών τους για διαβουλεύσεις, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Μπαντρ Μπιν Χαμάντ αλ Μπουσαϊντί, συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στη Βιέννη.
Λίγο νωρίτερα πάντως, ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios έγραψε ότι οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ, Τζάρεντ Κούσνερ και Στιβ Γουίτκοφ, «απογοητεύτηκαν» από όσα άκουσαν από τους Ιρανούς κατά την πρωινή διαπραγμάτευση.
Μαραθώνια απολογία: Καταιγισμός ερωτήσεων για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στους δύο γιατρούς
23:55
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είπε στην απολογία 8,5 ωρών η γιατρός - Κατέρρευσε αμέσως μετά
23:45
Δύο νεκροί από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Σλοβιάνσκ της Ουκρανίας
23:40
Λάμψη στη γιορτή για τα 100 χρόνια ΕΠΟ: Ο πρόεδρος της UEFA και η «χρυσή» Εθνική του Euro 2004
23:27