Για «αναμφισβήτητη επιθετικότητα» κατά της Τεχεράνης μιλά η Μόσχα
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Anton Vaganov/Pool Photo via APΣε διαρκή επικοινωνία δήλωσε πως βρίσκεται η Ρωσία με την ηγεσία του Ιράν σχετικά με την «αναμφισβήτητη επιθετικότητα», όπως την χαρακτήρισε το Κρεμλίνο, κατά της Τεχεράνης.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία βρίσκεται επίσης σε επαφή με την ηγεσία άλλων χωρών, οι οποίες έχουν επηρεαστεί από τη σύγκρουση, περιλαμβανομένων χωρών του Κόλπου.
Ερωτηθείς αν τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν θα επηρεάσουν την ειρηνευτική διαδικασία για την Ουκρανία, ο Πεσκόφ απάντησε ότι η Ρωσία συνεχίζει να τιμά τις αμερικανικές προσπάθειες διαμεσολάβησης, αλλά πρόσθεσε ότι η Μόσχα εμπιστεύεται μόνο τον εαυτό της «πρώτα και κύρια» και καθοδηγείται από τα δικά της συμφέροντα.
Σε άλλη εξέλιξη, μια πτήση από το Αμπού Ντάμπι αναμένεται να φθάσει αργότερα σήμερα στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.
Οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν τις πτήσεις τους στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ με στόχο το Ιράν.
Τουρκία: Συνελήφθη για διαφθορά ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης
21:05
Βόλος: Υπέκυψε στα τραύματά του 58χρονος που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
20:53
CNNi: Γιατί ο Τραμπ απειλεί να αποκλείσει το Ορμούζ ενώ το Ιράν το έχει... ήδη κάνει
20:42
Εκλογές στην Ουγγαρία: Έκλεισαν οι κάλπες με συμμετοχή ρεκόρ - Τι ώρα αναμένεται το αποτέλεσμα
20:31