Φρουροί της Επανάστασης: Για κάθε βομβαρδισμό θα χτυπάμε τα οικονομικά κέντρα της Μέσης Ανατολής
Μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν
(AP Photo/Vahid Salemi)Με αντίποινα εναντίον «όλων των οικονομικών κέντρων» της Μέσης Ανατολής, απείλησε στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης σε κάθε συνέχιση των βομβαρδισμών εναντίον του Ιράν από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
«Λέμε στον εχθρό ότι εάν αποφασίσει να πλήξει τα βασικά κέντρα μας, θα πλήξουμε όλα τα οικονομικά κέντρα της περιοχής», δήλωσε ο στρατηγός Εμπραΐμ Τζαμπαρί.
«Κλείσαμε το Στενό του Ορμούζ. Αυτήν τη στιγμή, η τιμή του πετρελαίου ξεπερνά τα 80 δολάρια και θα φθάσει σύντομα τα 200 δολάρια», συμπλήρωσε ο ίδιος, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Isna, ενώ το βαρέλι πετρελαίου Μπρεντ ξεπέρασε σήμερα τα 85 δολάρια για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2024.
TRAVEL
Έλλη Μπαρμπαγιάννη: Η ορεινή Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει σαφές αφήγημα και ξεκάθαρη ταυτότητα
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: «Εδώ δεν νιώθουμε τον πόλεμο»: Έλληνες που ζουν σε Ντουμπάι και Ριάντ δεν φοβούνται τα ιρανικά πυρά
07:55
ΕΛΛΑΔΑ
Φλωρίδης για Τέμπη: «Κάποιοι κατέβαζαν τους διακόπτες για να μην γίνει η δίκη»
07:50
ΚΟΣΜΟΣ
Για να τελειώσει ο πόλεμος πρέπει να έχει μόνο «νικητές»
07:45
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ