Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο διάδοχος του Χαμενεΐ θα είναι «σαφής στόχος για εξόντωση»
Ο Ίσραελ Κατζ
EPA/ABIR SULTAN/ ΑΠΕ ΜΠΕΟ υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, δήλωσε ότι οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το καθεστώς του Ιράν για να αντικαταστήσει τον Αλί Χαμενεΐ θα είναι «σαφής στόχος για εξόντωση».
«Οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το ιρανικό καθεστώς τρομοκρατίας για να συνεχίσει να ηγείται του σχεδίου για την καταστροφή του Ισραήλ, την απειλή των ΗΠΑ και του ελεύθερου κόσμου και των χωρών της περιοχής, καθώς και την καταπίεση του ιρανικού λαού, θα είναι σαφής στόχος για εξόντωση», δήλωσε ο Κατζ σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με τους Times of Israel.
«Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά του ή πού κρύβεται», προσθέτει.
«Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με όλη μας τη δύναμη, μαζί με τους Αμερικανούς εταίρους μας, για να εξουδετερώσουμε τις δυνατότητες του καθεστώτος και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στον ιρανικό λαό να το ανατρέψει και να το αντικαταστήσει», συμπληρώνει ο Κατζ.
SPONSORED
Ποια είναι η Μαριλένα Σούκουλη - Αναλαμβάνει Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος
14:35
Το Ιράν σταματά τις επιθέσεις στο Ισραήλ - «Αν επιτεθούν στο Λίβανο, θα απαντήσουμε πιο σκληρά»
14:35
Τουρκία: Αρχαιολογικός χώρος κηρύχθηκε η τοποθεσία μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Γρανικό
14:33
Γιώργος Κώτσηρας: Το who is who του νέου αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών
14:32