Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο διάδοχος του Χαμενεΐ θα είναι «σαφής στόχος για εξόντωση»
Ο Ίσραελ Κατζ
EPA/ABIR SULTAN/ ΑΠΕ ΜΠΕΟ υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, δήλωσε ότι οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το καθεστώς του Ιράν για να αντικαταστήσει τον Αλί Χαμενεΐ θα είναι «σαφής στόχος για εξόντωση».
«Οποιοσδήποτε ηγέτης διοριστεί από το ιρανικό καθεστώς τρομοκρατίας για να συνεχίσει να ηγείται του σχεδίου για την καταστροφή του Ισραήλ, την απειλή των ΗΠΑ και του ελεύθερου κόσμου και των χωρών της περιοχής, καθώς και την καταπίεση του ιρανικού λαού, θα είναι σαφής στόχος για εξόντωση», δήλωσε ο Κατζ σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με τους Times of Israel.
«Δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά του ή πού κρύβεται», προσθέτει.
«Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με όλη μας τη δύναμη, μαζί με τους Αμερικανούς εταίρους μας, για να εξουδετερώσουμε τις δυνατότητες του καθεστώτος και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στον ιρανικό λαό να το ανατρέψει και να το αντικαταστήσει», συμπληρώνει ο Κατζ.
Θεσσαλονίκη: Αγελάδα έκανε βόλτες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Σίδνου - Κυκλοφοριακό κομφούζιο, δείτε βίντεο
07:46
Το efood μπαίνει στα χωράφια (και) των τραπεζών - Ξεκινάει να παρέχει δάνεια
07:43
Βουλή: Κρίσιμη εβδομάδα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Στην επιτροπή Δεοντολογίας Αθανασίου και Χατζηβασιλείου
07:39
Άλμα 7% στις τιμές πετρελαίου μετά τη νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ - Πάνω από 96 δολάρια το Brent
07:26