Ρεκόρ στις ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου
Aεροσκάφος ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο κεντρικό αεροδρόμιο της Λάρνακας (Φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Petros KaradjiasΜαζικές ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα στις προσγειώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου, λόγω στρατιωτικής δραστηριότητας στον εναέριο χώρο της Κύπρου.
Κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τις περισσότερες ακυρώσεις από την έναρξη του πολέμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το philenews.com, εννέα αφίξεις ακυρώθηκαν σήμερα προς Πάφο. Μια από Ισραήλ από την Air Haifa, τέσσερις πτήσεις της βρετανικής TUI από Ιστ Μίντλαντς, Μούρνμουθ, Κάρντιφ και Μάντσεστερ, καθώς και τέσσερις πτήσεις της επίσης βρετανικής EasyJet από Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ και Εδιμβούργο. Αντίστοιχα, ακυρώθηκαν και οι αναχωρήσεις των συγκεκριμένων πτήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλές πτήσεις της βρετανικής Jet2 και μια της Bristish Airways που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα από και προς την Πάφο, εκτελούνται κανονικά.
Μητσοτάκης: Υποστηρίζουμε την αποκλιμάκωση και την επιστροφή στη διπλωματία
11:07
Επιστρέφει το Ozzfest το 2027 – Η Sharon Osbourne επιβεβαιώνει την αναβίωση του ιστορικού φεστιβάλ
11:00
Περιφέρεια Αττικής: Με 1 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί την ανάπλαση του Μαρίνειου Μορφωτικού Κέντρου στην Αργυρούπολη
10:52
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Κατάνια της Σικελίας – Στα 3,8 χλμ. το εστιακό βάθος
10:49