Το Ιράν διαψεύδει δημοσίευμα του Axios σύμφωνα με το οποίο «έστειλε μηνύματα» στις ΗΠΑ
Ελικόπτερο κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης έξω από την Τεχεράνη
(AP Photo/Vahid Salemi)Κατηγορηματικά διέψευσε τις πρώτες πρωινές ώρες Ιρανός αξιωματούχος δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση του Ιράν έστειλε μηνύματα στις ΗΠΑ σχετικά με τον τερματισμό της στρατιωτικής σύγκρουσης, όπως αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tansim.
«Κανένα μήνυμα δεν εστάλη από το Ιράν στις ΗΠΑ, ούτε πρόκειται να δοθεί οποιαδήποτε απάντηση σε αμερικανικά μηνύματα. Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν έχουν προετοιμαστεί για πόλεμο μακράς διάρκειας», είπε ο αξιωματούχος, που δεν κατονομάστηκε, κατά το Tasnim.
Χθες ο Axios ανέφερε ότι ιρανοί αξιωματούχοι έστειλαν μηνύματα στην Ουάσιγκτον τις τελευταίες ημέρες, αλλά η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν έδωσε καμιά απάντηση, επικαλούμενος πηγές του, συμπεριλαμβανομένου αμερικανού αξιωματούχου.
Οι IDF καλούν τους κατοίκους του νότιου Λιβάνου να μετακινηθούν βόρεια – 300.000 έχουν ήδη φύγει
08:56
Η BMW με ένα νέο κιτ καθιστά τη M2 σχεδόν αγωνιστική
08:55
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και στρατηγικές επιλογές για την Ελλάδα
08:52
Στην Χαλκίδα με θαλαμηγό ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της ταινίας «The Riders» (vid)
08:52