Πόλεμος στο Ιράν: Ισραηλινά μαχητικά αναμένεται να επιτεθούν σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις
Δορυφορική εικόνα πάνω σε ερείπια του Κέντρου Πυρηνικής Τεχνολογίας Ισφαχάν του Ιράν
Planet Labs PBC / APΣτη δεύτερη φάση του εισέρχεται ο πόλεμος του Ισραήλ και των ΗΠΑ στο Ιράν σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι οποίες προειδοποιούν πως στη φάση αυτή μαχητικά αεροσκάφη θα επιτεθούν σε θέσεις βαλλιστικών πυραύλων που είναι θαμμένες βαθιά στο έδαφος.
Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει καταφύγια όπου θα αποθηκεύονται βαλλιστικοί πυραύλοι και εξοπλισμός, ανέφεραν οι πηγές, οι οποίες μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω της ευαισθησίας του θέματος.
Ένας ανέφερε ότι το Ισραήλ στόχευε να εξουδετερώσει την ικανότητα του Ιράν να εξαπολύει αεροπορικές επιθέσεις στο Ισραήλ μέχρι το τέλος του πολέμου.
Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι έπληξε εκατοντάδες ιρανικούς εκτοξευτές πυραύλων πάνω από το έδαφος, οι οποίοι θα μπορούσαν να στοχεύσουν ισραηλινές πόλεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέση Ανατολή: Νέα πυραυλική επίθεση σε Βηρυτό και Τελ Αβίβ - Ιρανικό drone έπληξε το Άμπου Ντάμπι
Basketgate: Οι διάλογοι «φωτιά» τα στημένα παιχνίδια και οι ταρίφες - Τι κατέθεσαν οι δύο μάρτυρες
11:10
Στο νοσοκομείο 48χρονος που έπεσε από σκαλωσιά στο Ηράκλειο
11:07
Διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας για την χρηματοδότηση της ΕΟΚ από τη UNICEF
11:02
Προετοιμάστε το σπίτι για τον χειμώνα: Πρακτικός οδηγός για άνεση ασφάλεια καλύτερο προγραμματισμό
11:00