Γενέθλια και πάρτι για τον γηραιότερο ουρακοτάγκο σε αιχμαλωσία εν ζωή (pic)
Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα (27/10) για την Πουάν, η οποία γιόρτασε τα 60ά της γενέθλια στον ζωολογικό κήπο του Περθ, στην Αυστραλία.
Η Πουάν, η οποία είναι ο γηραιότερος ουρακοτάγκος Σουμάτρας στον κόσμο σύμφωνα με το βιβλίο Γκινες, δωρίστηκε στον ζωολογικό κήπο του Περθ το 1968 από τον Σουλτάνο του Johor.
«Οι ουρακοτάγκοι συνήθως δεν ξεπερνούν τα 50 έτη σε ηλικία, ωστόσο η Πουάν λαμβάνει πολλή φροντίδα και γι αυτό έχει φτάσει τα 60 χρόνια. Είναι βέβαια ιδιότροπη και θέλει τα πράγματα να κυλούν βάσει της ρουτίνας της. Ο εορτασμός των γενεθλίων της για παράδειγμα δεν φάνηκε να τη συγκινεί ιδιαίτερα», δήλωσε η εκπρόσωπος του κήπου, Ντανιέλ Χένρι.

ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας
08:52
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά ότι έχουν αναπτύξει όπλα στο διάστημα - Ο ρόλος Ρωσίας και Κίνας
08:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αθήνα επιλέγει τον διάλογο με την Άγκυρα και οριοθετεί τις κόκκινες γραμμές
08:39
ΚΟΣΜΟΣ
Πλήγματα της Ρωσίας σε πρατήριο καυσίμων και αποθήκες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας
08:36
ΚΟΣΜΟΣ