Ιράν: Εντολή από τον αρχηγό της αστυνομίας να πυροβολούν όσους κάνουν πλιάτσικο εν μέσω πολέμου
Πυκνός καπνός υψώνεται πάνω από την Τεχεράνη μετά από έκρηξη
AP Photo/Vahid SalemiΔιαταγή προς τις δυνάμεις επιβολής του νόμου να πυροβολούν πιθανούς «πλιατσικολόγους», κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Μέση Ανατολή, διέταξε ο αρχηγός της ιρανικής αστυνομίας Αχμάντ Ρεζά Ραντάν, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα Παρασκευή (06/03).
Αναλυτικά, ο Ραντάν σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση τόνισε: «Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, έδωσα την εντολή να πυροβολούνται πιθανοί κλέφτες», συμπληρώνοντας ότι οι πλιατσικολόγοι θα «εξουδετερωθούν ταχύτατα».
Μάλιστα, σημείωσε ότι οι Αρχές έχουν λάβει μέτρα για τη διατήρηση της τάξης στον κυβερνοχώρο, ενώ προειδοποίησε πως «δεν θα επιτρέψουμε σε μια ομάδα πληρωμένων πρακτόρων να υπονομεύσει την ενότητα που πέτυχε ο λαός με το αίμα χιλιάδων μαρτύρων σπέρνοντας αναταραχή».
Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε τίθεται σε λειτουργία
02:00
Πρόστιμα και ποινές για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
01:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos - Ποιες «παγίδες» πρέπει να προσέξετε
00:30
Τραμπ: Για 47 χρόνια το Ιράν ήταν ο νταής στην Μέση Ανατολή - Τώρα είναι σε φυγή
23:59