Τουσκ: Αποστολή επετεύχθη, η CETA θα υπογραφεί την Κυριακή
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Καναδάς θα διεξαγάγουν τη σύνοδο κορυφής για την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου την Κυριακή, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ (Donald Tusk), αφού το Βέλγιο κατάφερε να εξασφαλίσει τη συναίνεση των τοπικών κυβερνήσεων της χώρας.
«Αποστολή επετεύχθη! Μόλις συμφώνησα με τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό να διεξαχθεί η Σύνοδος ΕΕ-Καναδά αυτή την Κυριακή», έγραψε ο Τουσκ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Η σύνοδος για την υπογραφή της CETA (Περιεκτική Οικονομική και Εμπορική Συμφωνία ΕΕ-Καναδά) θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες και η τελετή υπογραφής θα λάβει χώρα το μεσημέρι, διευκρίνισε εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά της CETA έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 - Πηγή: REUTERS/Yves Herman
SPONSORED
Tα εξεταστικά κέντρα των ειδικών Μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
05:00
Μέχρι πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι είναι δικαιούχοι
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00