Την Κυριακή η υπογραφή της CETA
Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ο Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε το Σάββατο στο Twitter ότι η Σύνοδος Κορυφής μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά για την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις Βρυξέλλες.
Η Σύνοδος για την υπογραφή της Συνολικής Οικονομικής και Εμπορικής Συμφωνίας (CETA) θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες και άμα την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσει η τελετή των υπογραφών.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ υποδέχθηκε με χαρά την έγκριση του τοπικού κοινοβολίου της Βαλονίας χωρίς την οποία το Βέλγιο δεν μπορούσε να δώσει τη συναίνεσή του.
Ο Τουσκ έγραψε το Σαββατο στο Twitter:
«Η αποστολή επιτεύχθηκε. Μόλις συμφώνησα με τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό να διεξαχθεί η Σύνοδος ΕΕ-Καναδά αυτή την Κυριακή.».
LIVEVLOG: Ο Τραμπ δεν αποκλείει χερσαία επίθεση στο Ιράν: «Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα» - Ιρανικές απειλές κατά της Κύπρου
18:30
Αυστηρή σύσταση σε Αμερικανούς πολίτες στην Κύπρο: Μην επισκέπτεστε την πρεσβεία
18:24
«Βέλη» Τραμπ κατά Στάρμερ: Είμαι απογοητευμένος - Άργησε πολύ να δώσει άδεια για τις βάσεις
18:17
Η TELEKOM συνεργάζεται με την Starlink για κάλυψη παντού στην Ευρώπη
18:06