Στην Μαλαισία βρίσκονται οι παίκτριες της εθνικής ποδοσφαίρου - Αναμένει επιστροφή της στο Ιράν
Η αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Ιράν, Ζάχρα Γκανμπάρι
Dave Hunt/AAP Image via APΣε ξενοδοχείο στη Μαλαισία βρίσκεται η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ιράν, περιμένοντας να κανονιστεί το ταξίδι της επιστροφής στην χώρα τους, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι την Τετάρτη.
Ειδικότερα, η Ιρανική πρεσβεία στη Μαλαισία επιβεβαίωσε ότι τα μέλη της ομάδας προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ νωρίς την Τετάρτη και αναμένεται να αναχωρήσουν όταν θα είναι διαθέσιμες πτήσεις και θα ανοίξει ξανά ο ιρανικός εναέριος χώρος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Bernama.
«Θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους», δήλωσε η πρεσβεία στο Bernama.
Η Ασιατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δήλωσε ότι η ομάδα διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ και θα λάβει υποστήριξη από την ομοσπονδία μέχρι να επιβεβαιωθούν οι ταξιδιωτικές της διευθετήσεις, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται ότι έξι γυναίκες από την ιρανική ομάδα θα παραμείνουν στην Αυστραλία με ανθρωπιστικές βίζες, αφού δέχτηκαν προσφορές ασύλου λίγο πριν την προγραμματισμένη επιστροφή τους στην πατρίδα.
Αποφυλακίζεται σήμερα στις 12 ο Ηλίας Κασιδιάρης - Συνέντευξη τύπου για την κάθοδο του στις εκλογές
08:19
Πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
08:09
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε προσφυγή του Τραμπ για την επιστολική ψήφο
08:03
Εξαιρετικό φτερό πουλιού ηλικίας 66 εκατομμυρίων ετών, διατηρήθηκε σε περιττώματα δεινοσαύρου
07:54