Τουλάχιστον 17 οι νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο και ανατολικό Λίβανο
Καπνός υψώνεται από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην Νταχίγιε, στα νότια προάστια της Βηρυτού, στον Λίβανο, Τρίτη, 10 Μαρτίου 2026
AP Photo/Bilal HusseinΤουλάχιστον 17 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο και ανατολικό Λίβανο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου.
Στην πόλη αλ-Σαχάμπια, στην περιοχή Τύρου, οι ισραηλινές επιθέσεις «οδήγησαν στο μαρτύριο επτά πολιτών και στον τραυματισμό 11 άλλων», σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Υγείας του Λιβάνου που μεταδόθηκε από το επίσημο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στην ανατολική κοιλάδα της Μπεκάα, σύμφωνα με το υπουργείο, μια επίθεση στην πόλη Tamnin al-Tahta προκάλεσε το θάνατο επτά ατόμων και τον τραυματισμό 18, ενώ στην πόλη Ali al-Nahr τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι άλλα τρία άτομα σκοτώθηκαν σε μια επίθεση στην περιοχή Bint Jbeil του νότιου Λιβάνου νωρίς το πρωί.
Η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση μισθών είναι γεγονός
12:51
Μεγάλος διαγωνισμός έως τις 16 Μαρτίου στο allwyn.gr – Δύο τυχεροί θα κερδίσουν 1 τριήμερο στα Καλάβρυτα με Free Daily Ski Passes
12:49
Κακουργηματική δίωξη στον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο στη Θεσσαλονίκη
12:45
Ελληνόκτητο ένα από τα πλοία που χτυπήθηκαν στα Στενά του Ορμούζ
12:42