Αδερφός αξιωματούχων της Χεζμπολάχ ο δράστης της επίθεσης στη συναγωγή στο Μίσιγκαν
Δυνάμεις στο σημείο της επίθεσης στο Μίσιγκαν
AP Photo/Paul SancyaΑδελφός αξιωματούχων της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν από το Ισραήλ στον Λίβανο ήταν ο δράστης της επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν.
Όπως αποκάλυψε Λιβανέζος αξιωματούχος στο NBC News, ο δράστης καταγόταν από τη Μασχάρα, μια πόλη στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου.
Οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός στην πόλη σκότωσαν δύο από τους αδελφούς του Γκαζάλι την ανιψιά και τον ανιψιό του, όπως έγινε γνωστό.
Ο ίδιος οδήγησε το όχημά του στην είσοδο της συναγωγής και ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών με τους φύλακες κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένοπλος σκοτώθηκε.
Το περιστατικό έγινε στο Γουέστ Μπλούμφιλντ. Στη συναγωγή στεγάζεται ένα νηπιαγωγείο.
Σε εικόνες που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται από το κτήριο όπου βρίσκεται η συναγωγή «Temple Israel».
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20
«Η πυρηνική αποτροπή προστατεύει τον κόσμο από έναν παγκόσμιο πόλεμο», εκτιμά η Ρωσία
13:15