Πεζεσκιάν και Αραγτσί στους δρόμους της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης
Διαδήλωση στην Τεχεράνη
AP Photo/Vahid SalemiΤο «παρών» στη μεγάλη διαδήλωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τεχεράνη για την Ημέρα Αλ - Κουντς έδωσαν ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν και ο υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί, παρά το γεγονός ότι ισραηλινοί και αμερικανικοί βομβαρδισμοί έπληξαν νωρίτερα την περιοχή.
Στην πορεία που συμμετέχει πλήθος Ιρανών, συμμετείχαν και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι της ιρανικής κυβέρνησης και των Φρουρών της Επανάστασης, όπως ο αρχηγός της αστυνομίας του Ιράν, ταξίαρχος Αχμάντ-Ρεζά Ραντάν, ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν, Μοχάμεντ Εσλάμι και ο επικεφαλής της δικαστικής εξουσίας Γκολάμ-Χοσεΐν Μοχσενί-Ετζέι.
Να σημειωθεί ότι, νωρίτερα σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις στο σημείο που βρισκόταν σε εξέλιξη διαδήλωση για την ημέρα αλ - Κουντς.
Μία από τις εκρήξεις σημειώθηκε στην πλατεία Φερντοούσι, ακριβώς κάτω από την οδό Ενγκελάμπ που βρίσκεται από το Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, όπως μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση και επικαλείται το Associated Press.
Οι βομβαρδισμοί αυτοί έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε μία γυναίκα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο με τη στιγμή των εκρήξεων στην Τεχεράνη ενώ διαδηλωτές βρίσκονταν στους δρόμους
Το Ισραήλ απειλεί με επιθέσεις στην περιοχή των διαδηλώσεων στην Τεχεράνη
Τεχεράνη: Μνημείο με παιδικές τσάντες στη μνήμη των 168 μαθητριών που σκοτώθηκαν στη Μινάμπ
«Θα κάνω τον Ερντογάν πολύ χαρούμενο»: Ο υπαινιγμός Τραμπ για τα F-35
09:05
Στην ολομέλεια της Βουλής εισάγεται σήμερα ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
09:04
Η Audi ανανέωσε το A3 κάνοντάς το πιο ψηφιακό και με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης
09:00
Το Ιράν κατηγορεί το NATO για «συνέργεια» στον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του
08:57