Προς ακύρωση ή αναβολή η F1 σε Σαουδική Αραβία και Μπαχρέιν
Ο πιλότος της McLaren, Όσκαρ Πιάστρι, οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι το τέλος στο Ισπανικό Grand Prix της Formula 1 στη Βαρκελώνη
AP Photo/Joan MonfortΑκύρωση ή αναβολή αποφασίζουν οι ιθύνοντες της Φόρμουλα 1 για τα γκραν πριν που ήταν προγραμματισμένα για τον Απρίλιο σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία.
Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για τις 10-12 Απριλίου στο σιρκουί της Bahrain International Circuit στο Μπαχρέιν και για τις 17-19 Απριλίου στην Τζέντα «δεν θα διεξαχθούν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες», δήλωσε η ίδια πηγή, ζητώντας να παραμείνει ανώνυμη λόγω της ευαισθησίας του θέματος.
Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σύντομα από τη Φόρμουλα Ένα, η οποία θα πρέπει να διευκρινίσει αν οι συγκεκριμένοι αγώνες «ακυρώθηκαν ή μετατέθηκαν για μεταγενέστερη ημερομηνία», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής αυτοκινήτων (WEC), που επρόκειτο να διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου στο Κατάρ, έχει ήδη μετατεθεί από τον Μάρτιο στον Οκτώβριο, επίσης λόγω της σύγκρουσης.
Εμπρησμοί στη Μεσσηνία: Στο «στόχαστρο» ακόμη και οι επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ - «Μίλησαν» τα κινητά
20:19
Ιράν: «Άκυρη και χωρίς αξία» η υπογραφή του Αμερικανού προέδρου, λέει ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
20:09
Κυψέλη: Ντυμένη η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα - Χωρίς ίχνη πυροβολισμών ή μαχαιρώματος
20:01
Με περισσότερα από 55 κιλά κάνναβης συνελήφθη 68χρονος στη Φλώρινα
19:56