Φιντάν: «Φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου θα κινηθεί σε νέα γενοκτονία στο Λίβανο»
O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Pavel Bednyakov, PoolΦόβους ότι ο ιραηλινός πρωθυπουργός θα «κινηθεί προς νέα γενοκτονία στο Λίβανο», εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν.
«Ειλικρινά φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου ενδέχεται να κινηθεί προς μια νέα γενοκτονία με το πρόσχημα της καταπολέμησης της Χεζμπολάχ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να «λάβει άμεσα μέτρα».
Παράλληλα ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς την Τουρκία, με τον Φιντάν να τονίζει ότι η Άγκυρα συζητά τις αντιφάσεις μεταξύ των ισχυρισμών της Τεχεράνης και των διαθέσιμων τεχνικών δεδομένων σχετικά με τις εκτοξεύσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύμα αντιδράσεων αμερικανών βουλευτών για τα τουρκικά F-16 στα Κατεχόμενα
Ο Ερντογάν δηλώνει ότι η Τουρκία δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο αλλά είναι προετοιμασμένη για απειλές
Τουρκικό πλοίο πέρασε από τα Στενά του Ορμούζ με άδεια από το Ιράν
SPONSORED
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00