Φιντάν: «Φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου θα κινηθεί σε νέα γενοκτονία στο Λίβανο»
O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Pavel Bednyakov, PoolΦόβους ότι ο ιραηλινός πρωθυπουργός θα «κινηθεί προς νέα γενοκτονία στο Λίβανο», εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν.
«Ειλικρινά φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου ενδέχεται να κινηθεί προς μια νέα γενοκτονία με το πρόσχημα της καταπολέμησης της Χεζμπολάχ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να «λάβει άμεσα μέτρα».
Παράλληλα ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς την Τουρκία, με τον Φιντάν να τονίζει ότι η Άγκυρα συζητά τις αντιφάσεις μεταξύ των ισχυρισμών της Τεχεράνης και των διαθέσιμων τεχνικών δεδομένων σχετικά με τις εκτοξεύσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύμα αντιδράσεων αμερικανών βουλευτών για τα τουρκικά F-16 στα Κατεχόμενα
Ο Ερντογάν δηλώνει ότι η Τουρκία δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο αλλά είναι προετοιμασμένη για απειλές
Τουρκικό πλοίο πέρασε από τα Στενά του Ορμούζ με άδεια από το Ιράν
Φωτιά κοντά στον Προφήτη Ηλία στη Σαλαμίνα: Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
18:01
Μετεγκατάσταση φυλακών Κορυδαλλού: Τελική φάση για το πρώτο ΣΔΙΤ σωφρονιστικού καταστήματος στη χώρα
17:56
«Στάχτη» έγιναν εγκαταστάσεις αποστακτηρίου στο Ρέθυμνο μετά από πυρκαγιά
17:47
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις
17:38