Ιταλικό drone καταστράφηκε σε επίθεση σε βάση στο Κουβέϊτ επιβεβαιώνει η Ιταλία
Επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε την αεροπορική βάση Αλί αλ Σαλέμ στο Κουβέιτ την Κυριακή, καταστρέφοντας ένα ιταλικό drone, ωστόσο το προσωπικό είναι σώο και αβλαβές, δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής άμυνας.
«Σήμερα το πρωί η βάση Ali Al Salem στο Κουβέιτ, η οποία φιλοξενεί αμερικανικές και ιταλικές δυνάμεις και προσωπικό, έγινε στόχος επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έπληξε ένα καταφύγιο όπου στεγαζόταν ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, καταστρέφοντάς το», δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας, στρατηγός Λουτσιάνο Πορτολάνο, στο X.
Πρόσθεσε ότι όλο το ιταλικό προσωπικό στη βάση ήταν ασφαλές τη στιγμή της επίθεσης και δεν είχε καμία εμπλοκή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Μόσχα για επέμβαση στο πόδι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με κουβετιανά ΜΜΕ
ΚΟΣΜΟΣ
«Έχουμε χιλιάδες στόχους μπροστά μας» δηλώνει το Ισραήλ - Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν Πεζεσκιάν
ΚΟΣΜΟΣ
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
23:46
ΚΟΣΜΟΣ