Χαλέπι: Επίθεση τζιχαντιστών κατά θέσεων του στρατού με πέντε νεκρούς
Μέλη της οργάνωσης Τζαμπχάτ Φάταχ αλ Σαμ («Μέτωπο Κατάκτησης της Συρίας»), η οποία ήταν γνωστή ως πρόσφατα ως Τζαμπχάτ αλ Νούσρα («Μέτωπο Υποστήριξης») σκότωσαν πέντε ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους επτά σε μια επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον θέσεων στρατευμάτων της κυβέρνησης της Συρίας στο Χαλέπι, όπως έγινε γνωστό χθες από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Όπως αναφέρεται σε τηλεγράφημα του ΑΠΕ, τα μέλη της οργάνωσης «χρησιμοποίησαν ένα παγιδευμένο εναντίον των θέσεων των κυβερνητικών στρατευμάτων κοντά στη συνοικία Χαλ αλ Ανσάρι της πόλης του Χαλεπιού.
Από την επίθεση αυτή, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν», αναφέρεται σε ενημερωτικό δελτίο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα Εξοικονομώ: Λήγει σήμερα (17/07) η προθεσμία για τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
06:00
ΧΡΗΜΑ
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Νέα δεδομένα για το πρόγραμμα - Μία κλήρωση για δύο χρονιές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Θερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
04:00
ΕΛΛΑΔΑ
Στις 23 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
03:00
ΧΡΗΜΑ