ΚΟΣΜΟΣ

Απίθανες εικόνες από τις σκανδαλιές παιδιών (pics)

Απίθανες εικόνες από τις σκανδαλιές παιδιών (pics)
@TNI PRESS

Οι γονείς μικρών παιδιών σίγουρα θα δουν τις παρακάτω εικόνες και θα νιώσουν σαν να βλέπουν σκηνές από τη ζωή τους. Όλοι οι άλλοι απλά θα διασκεδάσουν με το δράμα που αυτοί οι δύσμοιροι άνθρωποι έζησαν από τα άτακτα παιδάκια τους.

Μωράκια και λίγο μεγαλύτερα παιδιά καταφέρουν να καταστρέψουν κάθε τι που υπάρχει στο διάβα τους, από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα μέχρι κατοικίδια ζώα και... τον ίδιο τους τον εαυτό σε περιπτώσεις.

7

Από το να βάλουν το κινητό των γονιών τους στη λεκάνη της τουαλέτας, μέχρι να βάψουν το γατάκι ή το σκυλάκι τους με τα in χρώματα της σεζόν, αυτοί οι μπόμπιρες προσφέρουν γέλιο με τη... σέσουλα.

3

Μια μητέρα αποφάσισε να φτιάξει ολόκληρη ιστοσελίδα με τις καταστροφές των παιδιών της, όταν ο γιός της έριξε μαύρη μπογιά στο χαλί της τραπεζαρίας. Η Τζούλι Μπρόφι, από το Ιρβινγκτόν της Νέας Υόρκης λέει:

«Το κουτί με την μπογιά ήταν έξω για μια δουλειά που ετοίμαζα δύο ώρες και τα αγόρια μου θα έφευγαν για τον παιδικό. Το να αφήσω το κουτί στη διάθεσή τους είναι ένα από το σημαντικότερα λάθη που έχω κάνει».

25

Η Τζούλι ξεκίνησε την ιστοσελίδα το 2010 στην προσπάθεια της να δώσει μια ευχάριστη χροιά στην τρέλα της οικογενειακής ζωής.

1
2
4
8
13
16
17
18
21
23
24
22

ΔΗΜΟΦΙΛΗ