Σαουδική Αραβία: Συνελήφθησαν εξτρεμιστές που σχεδίαζαν επιθέσεις στη χώρα
Η Σαουδική Αραβία συνέλαβε τουλάχιστον οκτώ μαχητές οι οποίοι φέρεται να σχεδίαζαν δολοφονίες και βομβιστική επίθεση με αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Συγκεκριμένα. στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται πως κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι ύποπτοι ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι φαίνεται να σχεδίαζαν δολοφονίες αξιωματούχων ασφαλείας στον τομέα Σάκρα -βόρεια της πρωτεύουσας Ριάντ.
Κάποιο άλλοι από τους συληφθέντες είχαν οργανώσει επιθέσεις σε πολίτες στην ανατολική πόλη Κατίφ και μια επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ακόμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως στους οκτώ συλληφθέντες περιλαμβάνονται δύο Πακιστανοί, ένας Σύρος και ένας Σουδανός, ενώ οκτώ Σαουδάραβες και ένας πολίτης του Μπαχρέιν καταζητούνται από τις Αρχές.
Σε λειτουργία η νέα Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026 μέσω του myAGRO από την ΑΑΔΕ
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30