Εντατικοποίηση των επιθέσεων κατά του Ιράν προανήγγειλε ο Κατζ
Ο Ίσραελ Κατζ
EPA/ABIR SULTAN/ ΑΠΕ ΜΠΕΕντατικοποίηση των πληγμάτων εναντίον του Ιράν προανήγγειλε το Σάββατο (21/3) ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ.
«Αυτή την εβδομάδα, η ένταση των πληγμάτων που θα πραγματοποιήσουν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις και ο αμερικανικός στρατός εναντίον του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος και των υποδομών στις οποίες βασίζεται θα κλιμακωθεί σημαντικά», λέει κατά τη διάρκεια αξιολόγησης με στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Ο Κατζ πρόσθεσε ότι το Ισραήλ είναι «αποφασισμένο να συνεχίσει να ηγείται της επίθεσης εναντίον του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος, να αποκεφαλίσει τους διοικητές του και να ματαιώσει τις στρατηγικές του δυνατότητες, μέχρι να εξαλειφθεί κάθε απειλή ασφαλείας για το Κράτος του Ισραήλ και τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή».
«Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις είναι ισχυρές και το εσωτερικό μέτωπο του Ισραήλ είναι ισχυρό και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι πολεμικοί στόχοι», προσθέτει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα πυραυλική επίθεση στην πόλη Αράντ στο νότιο Ισραήλ - Πάνω από 40 τραυματίες στην Ντιμόνα
Νησί Χαργκ: Ο μικροσκοπικός πετρελαϊκός κόμβος στον Περσικό που σκέφτεται να καταλάβει ο Τραμπ
Πόλεμος και oικονομία: Επιχειρηματίες μιλούν για επιπτώσεις σε ναυτιλία, ενέργεια, τρόφιμα, τουρισμό
SPONSORED
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Αναλυτικές πληροφορίες
00:30