Πυρκαγιά σε λιμάνι της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με τη Φινλανδία ύστερα από επιδρομή drones
Ουκρανός στρατιώτης ετοιμάζει drone για αποστολή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Nikoletta StoyanovaΠυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ρωσικό λιμάνι Πρίμορσκ έπειτα από επιδρομή με drones στην περιφέρεια Λένινγκραντ, όχι μακριά από τα σύνορα με τη Φινλανδία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (23/3).
«Πάνω από 50 drones» καταστράφηκαν τη νύχτα στους αιθέρες της περιφέρειας Λένινγκραντ (βορειοδυτικά), ανέφερε μέσω Telegram ο περιφερειάρχης Αλεξάντερ Ντραζντένκα λίγο πριν από τις 04:30.
«Δεξαμενή καυσίμων υπέστη ζημιά στο λιμάνι Πρίμορσκ», με αποτέλεσμα να προκληθεί «πυρκαγιά», ενημέρωνε λίγο πριν από τις 04:00, προσθέτοντας πως προσωπικό στο λιμάνι απομακρύνθηκε εσπευσμένα.
Το λιμάνι αυτό στη Βαλτική Θάλασσα βρίσκεται ανάμεσα στα σύνορα με τη Φινλανδία και τη μεγαλούπολη της Αγίας Πετρούπολης.
Έχουν καταγραφτεί ουκρανικές επιθέσεις στην περιφέρεια, που πάντως βρίσκεται πολύ μακριά από τα μέτωπα του πολέμου ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ουάσιγκτον - Κιέβου στη Φλόριντα
Σχεδόν 300 drones εξαπέλυσε η Ουκρανία εναντίον ρωσικού εδάφους
Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ για τη διαδρομή «Ελ. Βενιζέλος» - Αθήνα
19:02
Εξαρθρώθηκε σπείρα για απάτες κατά του ΕΕΟΠΥ - Συνελήφθη ο αρχηγός, δικογραφία για ακόμη εννέα
18:54
Λίβανος: Πάνω από 600.000 εκτοπισμένοι επέστρεψαν στις εστίες τους μετά την εκεχειρία
18:45
Αρχή Ελέγχου: Μειώσεις τιμών σε 1.898 κωδικούς προϊόντων τον Απρίλιο - Ιούνιο
18:36