Νεκρός από φίλια πυρά ο Ισραηλινός που σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με το Λίβανο
O 60χρονος Ισραηλινός που έπεσε νεκρός κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με το Λίβανο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Ofer MoskovitzΝεκρός από φίλια πυρά έπεσε ο Ισραηλινός που σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με το Λίβανο την Κυριακή (23/3).
Σύμφωνα με την Ισραηλινή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης μια έρευνα για το θάνατο ενός Ισραηλινού άνδρα στην κοινότητα Μισγκάβ Αμ στο βόρειο Ισραήλ κοντά στα σύνορα με το Λίβανο οδήγησε στο συμπέρασμα ότι σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά.
«Μια πυροβολαρχία που βρισκόταν κοντά έκανε λάθος κατά την βολή πυροβολικού προς τον Λίβανο και πολλά από τα βλήματα έπεσαν μέσα στο κιμπούτς», ανέφερε η έκθεση.
Ο Όφερ Μόσκοβιτς, 60 ετών, σκοτώθηκε την Κυριακή (23/3) στο Μισγκάβ Αμ. Σε μια αρχική δήλωση την Κυριακή, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο προκάλεσε θύματα και ζημιές, αλλά αργότερα δήλωσε ότι «διεξάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων αρχών» μετά το περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι όροι του Ιράν, η «ευκαιρία συμφωνίας» του Τραμπ και ο... πολεμοχαρής Νετανιάχου
Συναγερμός στο Λονδίνο ύστερα από την πυρπόληση ασθενοφόρων που ανήκουν σε εβραϊκή κοινότητα
SPONSORED
Ζελένσκι: Η Μόσχα δεν σέβεται την εκεχειρία - Πάνω από 16.000 παραβιάσεις σε 24 ώρες
23:03
Γεωργιάδης: Ασθενεί με χανταϊό ο Έλληνας που επαναπατρίζεται - Δεν κινδυνεύουμε με εξάπλωση
22:51
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα 4χρονος που κατάπιε μπαταρία στο Αγρίνιο
22:43
Σε νοσοκομείο η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ιρανή Μοχαμαντί μετά από επιδείνωση της υγείας της
22:30