ΚΟΣΜΟΣ

Θέλεις να μπεις στο WiFi; Λύσε μια εξίσωση

Θέλεις να μπεις στο WiFi; Λύσε μια εξίσωση
The Redditor/Joshua Glock

Θέλεις να μπεις στο WiFi; Λύσε μια εξίσωση λοιπόν. Αυτή την τεχνική βρήκε ένα εστιατόριο στο Τέξας για να παιδέψει τους χρήστες του και πιθανόν να βοηθήσει την ανθρώπινη επικοινωνία. 

Ο ιδιοκτήτης του Yaya’s Thai στο Σαν Αντόνιο δίνει την ευκαιρία μόνο στους πολύ τολμηρούς να κάνουν χρήση της σύνδεσης του.

«Που είναι τα σαΐνια των μαθηματικών;», ρωτάει χρήστης της ιστοσελίδας The Redditor που δημοσίευσε την ιστορία, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ορισμένοι ιδιαίτερα παθιασμένοι, οι οποίοι επιμένουν να λύσουν τον γρίφο.

Την ερώτηση φυσικά ακολούθησε ομοβροντία απαντήσεων με χρήστες να αντιμάχονται τόσο για την απάντηση στην ερώτηση όσο και για το κατά πόσο είναι αληθινή η είδηση.

eksiswsh

Ο Joshua Glock, ο χρήστης που ανάρτησε την είδηση, συγκέντρωσε όλες τις πιθανές απαντήσεις και την επόμενη φορά που επισκέφθηκε το εστιατόριο, βάλθηκε να «σπάσει» τον κωδικό.

Προς μεγάλη απογοήτευσή του τίποτα δεν δούλεψε και ο μαθηματικός τύπος παρέμεινε άλυτος.

Η ιστοσελίδα ακόμη παλεύει να βρει τον κωδικό, αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν έχει καταφέρει κάποιος να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να δει επιτέλους το πολυπόθητο «WiFi ενεργοποιήθηκε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ