ΚΟΣΜΟΣ

Ο «άτακτος» πιλότος και οι «ροζ» φωτογραφίες από τις περιπέτειες του στα cockpit

Ο «άτακτος» πιλότος  και οι «ροζ» φωτογραφίες από τις περιπέτειες του στα cockpit
REUTERS/Eddie Keogh

Πιλότος της British Airways θα βλέπει τα αεροπλάνα να πετούν από το σαλόνι του σπιτιού του πλέον. Ο «άτακτος» - θα μάθετε εντός ολίγου γιατί το επίθετο – πιλότος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την αεροπορική εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Γιατί όμως; Πληροφορίες τον θέλουν να ικανοποιεί τις ορμές του εντός του cockpit στα 38.000 πόδια. Φωτογραφία αποτυπώνει τον Κόλιν Γκλόβερ, να αυτοϊκανοποιείται, φορώντας μακριές κάλτσες και με τα πόδια ανεβασμένα στο χειριστήριο.

Σε μια δεύτερη πόζα ο πιλότος εμφανίζεται γυμνός στις τουαλέτες του αεροπλάνου, ενώ άλλη εικόνα δείχνει ένα περιοδικό ερωτικού περιεχομένου μέσα στο πιλοτήριο.

Ο 51χρονος πιλότος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την αεροπορική, παρά τις προσπάθειες του να πείσει πως δεν ήταν αυτός στις φωτογραφίες.

Ειδικός μιλώντας στη Sun, τόνισε πως τα πράγματα μπορούσαν να εξελιχθούν άσχημα αν όλα αυτά είχαν συμβεί εν πτήση.

«Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο αν το αεροπλάνο είναι στη μέση πτήσης», είπε ο Κρις Γιέιτς και προσέθεσε: «Αν πετάς, μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρά κενά αέρος».

Οι φωτογραφίες – σύμφωνα με τις πληροφορίες – δεν τραβήχτηκαν μόνο σε ένα αεροπλάνο. Η Metro επικοινώνησε με τον πιλότο, αλλά ο δικηγόρος του υποστήριξε πως δεν ήταν αυτός στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ