Απάντηση Στάρμερ σε Τραμπ: «Πολλά από όσα είπε έχουν στόχο να ασκηθεί πίεση να μπούμε στο πόλεμο»
Ο Κιρ Στάρμερ απάντησε στις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι πολλά από αυτά που έχει πει έχουν ως στόχο να του ασκηθεί πίεση για να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει την εμπλοκή της Βρετανίας στον πόλεμο.
Τόνισε δε: «Είμαι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και ενεργώ προς το εθνικό συμφέρον της Βρετανίας».
Τραμπ κατά Στάρμερ: Δεν βοήθησε, η σχέση μας «δεν είναι αυτή που ήταν»
Πολλές φορές τον τελευταίο καιρό ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ασκήσει κριτική στον Βρετανό πρωθυπουργό.
Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο Τραμπ ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός «δεν βοήθησε. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έβλεπα αυτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έβλεπα αυτό από το Ηνωμένο Βασίλειο».
«Είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε ότι η σχέση μας προφανώς δεν είναι αυτή που ήταν» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε 63χρονη στη Μυτιλήνη – Συνελήφθη και ο κηδεμόνας του
22:27
ΚΟΣΜΟΣ
Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό - Οι ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία
22:15
ΚΟΣΜΟΣ
Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο καθώς εκπνέει η εκεχειρία στο Ιράν
22:03
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Ρεσάλτο σε ιρανικά πλοία σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν οι ΗΠΑ - «Το Στενό του Ορμούζ θα παραμείνει κλειστό» δηλώνουν οι Φρουροί
21:55
ΚΟΣΜΟΣ