Ο Ιρανός πρόεδρος χαιρέτισε την πακιστανική διαμεσολάβηση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
O ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν
(Oficina de la Presidencia de Irán vía AP)Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν χαιρέτισε σήμερα τις προσπάθειες διαμεσολάβησης του Πακιστάν για τον τερματισμό του πολέμου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Πακιστανό πρωθυπουργό Σεχμπάζ Σαρίφ, ο Πεζεσκιάν «ευχαρίστησε το Πακιστάν για τις προσπάθειες διαμεσολάβησης που αποσκοπούν στον τερματισμό της επιθετικότητας κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας», σύμφωνα με ανακοίνωση της ιρανικής προεδρίας.
Η επικοινωνία αυτή έρχεται καθώς οι υπουργοί Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας έχουν προγραμματίσει συνάντηση στο Ισλαμαμπάντ για συνομιλίες σχετικά με τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
08:21
ΚΟΣΜΟΣ
Λούλα: Αποκαλεί τον Ρούμπιο «θανάσιμο εχθρό» της Λ. Αμερικής, μετά την απειλή νέων δασμών
08:16
CULTURE
«Euphoria»: Ένα φινάλε γεμάτο αίμα, υπερβολή και σκοτεινούς συμβολισμούς
08:08
ΚΟΣΜΟΣ
Στα χέρια των αρχών ο βασικός ύποπτος για τη σφαγή 19 εργατών στην Ονδούρα
08:00
ΚΟΣΜΟΣ