Επιχείρηση «Ασπίδες»:Προειδοποίηση για χτυπήματα των Χούθι κατά εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα
Με χτυπήματα σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν απειλούν οι Χούθι, όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της η επιχείρηση «Ασπίδες»,
«Καλούμε όλη τη ναυτική βιομηχανία να παραμείνει σε εγρήγορση καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιθέσεων απέναντι σε όλα τα πλοία που πλέουν στην ευρύτερη περιοχή», προστίθεται στην ενημέρωση.
Η επιχείρηση «Ασπίδες» με τις δυνάμεις της σε πλοία στην ευρύτερη περιοχή επιχειρήσεων παραμένει «σε υψηλό συναγερμό» και όπως εξηγεί η ενημέρωση «είναι έτοιμη να συνεισφέρει με μέσα και δυνατότητες για να προστατέψει τις ζωές των ναυτικών, την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και να προωθήσει την ασφάλεια στις ναυτικές μετακινήσεις σε έναν από τους πιο ζωτικούς αλλά και τρωτούς θαλάσσιους διαδρόμους».
ΔΥΠΑ: Νέα εργαστήρια συμβουλευτικής έρχονται τον Απρίλιο - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30
4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα η Διακήρυξη, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό
23:59
Νεκρός ο 82χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε καταγγείλει την σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Συνελήφθη η 77χρονη
23:53
Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Οι Χούθι «μπήκαν» στον πόλεμο και οι ΗΠΑ στέλνουν πεζοναύτες
23:49