Ο Νετανιάχου έδωσε εντολή για επέκταση της «ζώνης ασφαλείας» στο νότιο Λίβανο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι έδωσε εντολή στο στρατό να επεκτείνει περαιτέρω την υπάρχουσα «ζώνη ασφαλείας» στο νότιο Λίβανο, δεσμευόμενος να αλλάξει ριζικά την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή.
«Μόλις έδωσα εντολή να επεκταθεί περαιτέρω η υπάρχουσα ζώνη ασφαλείας. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση στο βορρά», δήλωσε ο Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένη δήλωση από το Βόρειο Στρατηγείο.
Ανέφερε ότι η απόφαση αποσκοπεί στην ενίσχυση της αμυντικής στάσης του Ισραήλ κατά μήκος των βόρειων συνόρων, εν μέσω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, όπου οι διασυνοριακές εχθροπραξίες έχουν προκαλέσει φόβους για ευρύτερη περιφερειακή κλιμάκωση.
ΕΛΛΑΔΑ
Eπεισοδιακή καταδίωξη 19χρονου στο Χαλάνδρι – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ (vid)
22:08
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Άνδρας καυγάδισε με οδηγό αστικού και τον απείλησε με οπλισμένο ψαροντούφεκο (vid)
21:59
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Στο Ισραήλ ο διοικητής της CENTCOM - Συναντήθηκε με τον αρχηγό των IDF
21:47
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Yπό έλεγχο η πυρκαγιά στο λιμάνι Ουστ-Λούγκα
21:39
ΕΛΛΑΔΑ