«Επανεμφάνιση» Χαμενεΐ : Οι έπαινοι για τον νεκρό αρχηγό του ιρανικού ναυτικού
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, γιος του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
AP Photo/Vahid Salemi, FileΤην «επανεμφάνιση» του έκανε τη Δευτέρα (3032) ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ο οποίος επαίνεσε τον νεκρό αρχηγό του ιρανικού ναυτικού, στην πρώτη του δήλωση μετά από 10 ημέρες.
Ο νέος ανώτατος ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας χαρακτήρισε τον Αλιρεζά Τανγκσίρι «περήφανο και γενναίο διοικητή» που υπηρέτησε ως «προστάτης της ανεξαρτησίας του Ιράν».
Ο Χαμενεΐ υποστήριξε ότι η ζωή του ήταν ένα «μονοπάτι» που έπρεπε να ακολουθήσουν οι ιρανικές ναυτικές δυνάμεις, προτρέποντάς τες να συνεχίσουν την αντίσταση «πιο δυνατά και σταθερά από πριν».
Ο θάνατος του Τανγκσίρι είχε επιβεβαιωθεί επιβεβαιώθηκε νωρίτερα από την Τεχεράνη
Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν εικασίες σχετικά με την κατάσταση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την έναρξη της αμερικανοισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν ότι θα ανατινάξει τους σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας
Γιατί το νησί Χαργκ έχει μπει στο «στόχαστρο» των ΗΠΑ - Η σημασία του για το Ιράν
Universal: Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Τζον Χάνα στο «The Mummy 4»
15:23
Το πανεπιστήμιο της Τεχεράνης ανακοίνωσε ότι έπληξε ο ισραηλινός στρατός
15:14
Διάσωση τυφλής ελαφίνας σε παγωμένο ποτάμι στη Ρόδο - Συγκινητική προσπάθεια απεγκλωβισμού (pics)
15:03
Στρατιωτικός αναλυτής στο CNNi: Η κατάληψη του νησιού Χαργκ θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ
15:01