Ερντογάν σε Πούτιν: Η Τουρκία δεν εγκρίνει τις επιθέσεις στο Ιράν, ούτε τα αντίποινα της Τεχεράνης
O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν (Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Pool Sputnik KremlinΤηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Παρασκευή (3/4) οι ηγέτες Τουρκίας και Ρωσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε στον Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Τουρκία συνεχίζει τις επαφές με όλα τα μέρη με στόχο να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου.
Σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Τούρκου προέδρου, αναφέρεται ότι ο Ερντογάν τόνισε στον Ρώσο ομόλογό του ότι η Τουρκία δεν εγκρίνει τις επιθέσεις κατά του Ιράν, ούτε υποστηρίζει τα αντίποινα του Ιράν εναντίον των χωρών της περιοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στενά του Ορμούζ:Οι προτάσεις Τουρκίας, Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν για το άνοιγμά τους
ΕΛΛΑΔΑ
Πάνω από 4.000 έλεγχοι από την Αρχή Διαφάνειας στην Υγεία - Τα πορίσματα
13:37
ΕΛΛΑΔΑ
Πρόεδρος Ελλήνων Φυσικών στο CNN Greece: Έντυσαν με την «κβαντική» την παραπλανητική τους δράση
13:28
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi, MSΝΟW και Politico προφεύγουν κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την πρόσβαση στον Λευκό Οίκο
13:20
CULTURE
30 χρόνια Μικρή Πατρίδα: Στις 3 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
13:12
ΚΟΣΜΟΣ