Κατά 20% υποχωρεί η τιμή του ευρωπαϊκού αερίου μετά την κατάπαυση πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
O αγωγός πετρελαίου «Ντρούζμπα» (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Sven Kaestner, FileΚατά περίπου 20% υποχώρησε η τιμή του ευρωπαϊκού αερίου στο άνοιγμα, έπειτα από την υποχώρηση και της τιμής του πετρελαίου, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ ήρε το τελεσίγραφό του εναντίον του Ιράν και η Τεχεράνη δήλωσε έτοιμη να διαπραγματευθεί.
Λίγο μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης στις 09:00 ώρα Ελλάδας, το προθεσμιακό συμβόλαιο του ολλανδικού TTF, που θεωρείται η ευρωπαϊκή τιμή αναφοράς, σημείωνε πτώση κατά 19,24% στα 43 ευρώ, αφού είχε υποχωρήσει για λίγο πάνω από 20% στα 42,5 ευρώ.
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο οικογενειών στα Βορίζια: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες
15:16
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαθιουδάκης σε ηλικία 79 ετών
15:11
ΧΡΗΜΑ
Καταβλήθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις του 2026 για ευλογιά και αφθώδη πυρετό- Πληρωμές 22,7 εκατ. ευρώ
15:10
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δεν μπορούσε να πάρει σύνταξη ο 89χρονος - Η ανιψιά του έδωσε τα στοιχεία του στην Αστυνομία
15:08
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ